In Jämtland, Löpning, Träning

Mitt nya…

…favoritställe för en löptur är helt klart Andersön. Igår efter regnet avtagit åkte jag och en kompis ut till Andersön för ett lätt distanspass. Vi började på parkeringen som ligger längst ner på ön och sprang vänstervarv på stigarna som finns längs strandkanten. Stigarna är tydliga, det är flackt med några kuperade partier och man får hålla reda på fötterna eftersom det är en hel del rötter. Igår när vi var ute var vi nog helt ensamma på ön. Vi sprang ungefär en timme men det kändes inte alls som det var så länge, det är skoj och rogivande att springa i den här typen av terräng och då går tiden snabbt. Det var en grym kväll helt enkelt. Nästa gång jag springer på Andersön blir det förhoppningsvis sol och passet kan avslutas med grillning och ett dopp i Storsjön. Det är bara att säga till om just du vill hänga med 🙂

Share Tweet Pin It +1
Previous PostOm jag...
Next PostEfter ett par...

No Comments

 1. alexochcarin
  4 år ago

  Jag vill gärna hänga på😃
  /Alex

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Du får gärna hänga med,det vore roligt.
   Kram

   Reply
 2. Christina
  4 år ago

  Jag med….. 😉 Kramis

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Åh, vad jag önskar att du bodde i närheten så vi kunde springa mer tillsammans. Nu när både du och jag kan säga att vi är löpare 🙂
   Kram

   Reply
 3. Franne
  4 år ago

  Det var ett riktigt härligt pass 🙂 måste göras om!!

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Vilken dag som helst 🙂

   Reply

Leave a Reply